Jump to content

Már csak egy hét, és itt a Csajfeszt!

2014. 05. 24. 10:10

Végre. Valami. Nekünk. Ez a Csajfeszt, az egyetlen Nőknek szóló fesztivál, amit Budapest szívébe, egészen pontosan a Corvin sétányra hoztak el nekünk!

Jövőhét végén, azaz május 29. és június 1. között rendezik meg az egyetlen nekünk, nőknek szóló fesztivált, a Csajfesztet Budapesten. Hogy valóban nekünk szól, azt a megrendezésre kerülő programok bizonyítják a legjobban – ide biztosan nem kell magaddal cipelni a pasidat! Ha mégis elkísérne, pasimegőrző biztosítja számodra a teljes kikapcsolódást.

A Csajfeszt ingyenes, négy napig tartó programsorozat, ahol szórakozva tehetsz szert akciókra, kedvezményekre, kipróbálhatsz eddig ismeretlen sportokat és önfejlesztő tréningeket.

És mit nyújt még a Csajfeszt? Hatalmas bulit, zenével, tánccal, és finom koktélokkal!

Néhány programajánló, hogy tervezni tudjatok:

A fesztivál minden napján hasznos divat és életvezetési tanácsokat kaphattok az Angyalműhely munkatársaitól, ahol divatszakértők, szakavatott sminkesek, fodrászok, és life coach is várja az érdeklődőket. a Csajfeszten betekintést nyerhettek a legizgalmasabb edzésmódokba, úgy mint: pilates, zumba, spinning, de részt vehettek női önvédelmi oktatáson is.

Ha kedvetek tartja, kipróbálhatjátok a vérpezsdítő kubai salsát és különféle karibi táncokat, de bemutatkozik egy viszonylag új táncnem, a 21. századi hastánc is. A nyílt napon mindenki, aki kedvet kap, ingyenesen részt vehet a táncórákon.

Természetesen a csajos témák nem teljesek a női lélek boncolgatása nélkül sem. A belső feltárásához és fontosságának hangsúlyozásához Szily Nóra – és interjúalanyai – is hozzájárulnak, úgy mint Ördög Nóra, Takács Nóra, Müller Péter, és még sokan mások.

A Csajfeszten kedvetekre válogathattok az izgalmas programokból, többek között terítékre kerül minden, ami divat. Szemrevételezhetjük Sütő Enikő modelliskolájának tehetségeit is, akik a kifutón mutatják meg a tervezők gyönyörű ruhakölteményeit.

A konkrét programokat megtalálod a www.csajfeszt.hu weboldalon.

Amire mindenképpen számíthatsz: lélek- és testápolás, divat, szépségápolás, vásárlás, kultúra, egészség, sport, finom ételek és italok, koncertek, előadások, fórumok, játékok, és igazi fesztivál hangulat!